Nyitva

Nem beszélnek zöldségeket



Debrecen – A hazai kertészet és élelmiszeripar kiválóságai is képviseltetik magukat az expón.

Vasárnap nyitja kapuit a XXIII. Farmer Expo, ahol mindenki – kiállítók, termelők és érdeklődők is – megtalálhatja a kedvére való szakmai- vagy közönségprogramot.

Idén kilencedik alkalommal része a rendezvénynek a Hortico Zöldség-Gyümölcs-Kertészeti Szakkiállítás, a kertészeti szakma egyik legfontosabb fóruma, melyet mindig aktuális témájú konferencia is kísér. Augusztus 18-án a Technikai és technológiai újdonságok a kertészetben címet viselő előadásokból tudhatunk meg új információkat a 2014-2020-as időszak EU-s kertészeti támogatásairól, valamint a zöldség- és gyümölcstermesztéssel kapcsolatos innovációkkal is megismerkedhet a hallgatóság. Természetesen a kiállítók itt is várják az érdeklődő közönséget, akár szakmai kérdésekkel, akár vásárlási szándékkal fordulnak hozzájuk.

Idén újdonságként az élelmiszeripar egyik legnagyobb növekedést mutató ágazatába, azaz a funkcionális élelmiszerek gyártási tapasztalataiba és piaci lehetőségeibe nyerhetnek bepillantást a látogatók az expó harmadik napján tartott előadása keretében. Az egészségtudatos vásárlók igényeinek kielégítésén kívül, sajnos, a népbetegségek is szükségessé teszik ezen élelmiszerek gyártását.

A hagyományokhoz híven idén is sok élelmiszeripari kiállító kínálja jó minőségű, hazai termékeit. Az ízek kedvelői többek közt finom sajtokat kóstolhatnak, találhatnak kedvükre valót a borok szerelmesei, és nem feledkeztek el a szervezők az édesszájúakról sem, továbbá különböző termékeik vásárolhatók a tésztaipar nagyjaitól.

Aki mindent alaposan szemügyre szeretne venni és az összes aktuális információt szeretné meghallgatni az előadások keretében, az látogasson ki mind a négy napon, augusztus 17-20-áig a Farmer Expora!

Fotó: HBN

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx