Nyitva

Véget ért a 26. Farmer Expo.



A rendezvény célja most is az volt, hogy a szakmai találkozók mellett üzleti fórumként működjön.
Átlagosan 7500-an fordultak meg a Farmer Expo egy-egy napján.

A Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán csütörtöktől vasárnapig több mint 300 kiállító várta a látogatókat. A találkozó első két napján főként szakmai konferenciákat rendeztek, a hétvégén viszont nagyon sok jottek el azért, hogy megismerkedjenek a legújabb termékekkel. - Jó dolog, hogy a mezőgazdaság által előállított élelmiszerek közvetlenül a fogyasztóhoz kerülnek, mert így kialakulhat a bizalom. Jó látni, hogy ki áll egy termék mögött, amit hazaviszünk és az asztalunkra kerül – hangsúlyozta Vaszkó László vásárigazgató.

Egy mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozó cég vezetője szerint a debreceni expo ma már kihagyhatatlan a cégek számára.
- Az északkelet-magyarországi részen rengeteg ügyfelünk van, akik nagyon elfoglaltak: dolgoznak otthon a gazdaságban, nem sok idejük van elmenni máshová kiállításra. Ide viszont eljönnek Debrecenbe a családdal. A család egy része elmegy megnézni a karnevált, a férfiak pedig eljönnek megnézni a gépekeCt – mondta el Nagy Miklós ügyvezető igazgató.
A 26. Farmer Expón a legmodernebb gépek és technikák mellett innovatív ételeket is megismerhettek a látogatók.

Forrás: dehir.hu

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx