Nyitva

Nemzetközi üzletember találkozó is volt a Farmer-Expón!



A magyar vállalkozók ukrán, román és belorusz üzletemberekkel találkozhattak. Az expo ugyanis a nemzetközi kapcsolatok fejlesztésének is fontos helyszíne.

A névjegykártya cseréké volt a főszerep délelőtt a Böszörményi úti Campuson. A megyei iparkamara, az Enterprise Europe Network debreceni irodája és a Magyar Nemzeti Kereskedőház üzletember-találkozót szervezett a Farmer Expón.
A külföldi szakemberek azon kívül, hogy találkoznak hazai cégek képviselőivel, akár hosszú távú együttműködéseket is köthetnek. A vállalkozók így gyorsabban és egyszerűbben ismerhetik meg például a mezőgazdasági gépeket vagy az agráripari termékeket, szolgáltatásokat.
- Ide nagyon sokan eljönnek kiállítani. A nemzetközi üzletember találkozóra a kamara hozza a kiállítás a nemzetközi részét, tehát olyan üzletembereket hívnak meg, akik a kiállításra ellátogatva az ott megjelenő cégekkel is beszélgetnek, ezáltal nemzetközi üzleti kapcsolatokra kerülhet sor a későbbiekben – mondta Kiss András, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  gazdaságfejlesztési és innovációs osztályvezetője.

Forras:dehir.hu
 
 

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx