Nyitva

Modern technikák és elhivatott szakemberek várják Debrecenben



Háromszáz kiállító részvételével augusztus 15-én megnyílt Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, a 28. Farmer Expo Debrecenben. A rendezvény mind a négy napja a kiállításról és a szaktudásról szól.

Az egyetem Böszörményi úti campusán rendezett programsorozat keretében növénytermesztési, kertészeti, sertés-, szarvasmarha-, baromfitenyésztési konferenciát is tartanak.

Az élelmiszeripari szektor képviselői kézműves és kiváló minőségű hazai termékekkel várják a látogatókat. Idén is különleges közönségprogramokkal készülnek a szervezők: lesz fogatparádé, szabadon ugró verseny, korlátugratás. A Farmer Expóra látogató családok és a feltörekvő nemzedék közvetlen közelről tapasztalják meg, hogyan válhatnak tudatos fogyasztókká vagy éppen hogyan sajátíthatják el a gazdálkodói életformát.

Az idei év legnagyobb érdeklődéssel várt közönségprogramja Magyarország legkisebb és egyik legnagyobb lovának showműsora, amit a kiállítás ideje alatt, augusztus 18-ig minden délután megrendeznek a bemutatótéren. 

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx