Nyitva

Idén is több száz kiállító érkezik a Farmer Expóra



Soha nem látott érdeklődés és várakozás tapasztalható az idei Farmer Expo iránt - mondta a Napszemlének Vaszkó László vásárigazgató, aki szerint a miniszteri fórumra például már most több mint 450-en regisztráltak az ország minden részéből. A Böszörményi úti campuson pénteken nyílik a régió legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari vására.

Egész délelőtt dolgozott a motoros fűkasza. Szakemberek csinosították a vásárterületet, amit szép lassan elfoglalnak a kiállítók standjai és mezőgazdasági gépei. A traktorok, kombájnok és egyéb kiegészítő berendezések között a legmodernebbeket mutatják be. A régió legnagyobb szakvására idén 17 ezer négyzetméteren várja a mezőgazdaság és az élelmiszeripar képviselőit.

- Még soha nem látott érdeklődést tapasztalunk és várakozást a pénteken nyíló Farmer Expo iránt. A miniszter fórumára több mint 450 ember regisztrálta magát, és a szakmai fórumokra is 400-500 körül várunk szakembereket - közölte Vaszkó László, a Farmer Expo vásárigazgatója.

Idén tíz szakmai rendezvény lesz az expón. Többek között a baromfi, a szarvasmarha és a sertéságazat képviselői, valamint a zöldség és gyümölcs termesztők is első kézből kaphatnak majd információkat a munkájukhoz. Emellett tartanak értékesítési napot, de lesz tenyészállat bírálat is.

A Farmer Expo programjai között fajta- és gasztrobemutatók, valamint különböző szakmai konferenciák is szerepelnek. A négy napos kiállításra és szakmai vásárra háromszáz kiállítót és több ezer érdeklődőt várnak a szervezők.
Forrás: dehir.hu 

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx