Nyitva

Farmer Expo: fókuszban a kertészet és az állattenyésztés



Négy nap, tíz rendezvény, mintegy 300 kiállító, 17 ezer négyzetméteren – röviden így foglalható össze számokban a 2018. augusztus 17-20. között megrendezendő debreceni Farmer Expo.


Agrárinnovációk, korszerű technológiák, szakmai konferenciák, fajtabemutatók, különleges közönségprogramok, gasztro- bemutatók közös találkozási pontja lesz a debreceni kiállítás, amely az idén már 27. alkalommal várja az agrárágazat elhivatott szakembereit és a mezőgazdaság iránt elkötelezett érdeklődőket, a Debreceni Egyetem Böszörményi úti kampuszán.

A kiállításon résztvevő cégek alábbi fő tematikákban várják az érdeklődőket: 
-    állattenyésztés, takarmányok és állategészségügy;
-    mezőgazdasági gépek és haszongépjárművek;
-    kenő-és üzemanyagok;
-    növényvédelem és műtrágya-kereskedelem,
-    zöldség- és gyümölcstermesztés;
-    kerti kisgépek;
-    öntözés;
-    vetőmagtermesztés;
-    élelmiszeripar: húsipar, tejipar, sütőipar;
-    kézműves termelők;
-    szakmai szövetségek, egyesületek.

A rendezvény teljes ideje alatt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar megyei szervezete a sportcsarnokban kialakított 130 négyzetméteres közösségi standján kamarai szolgáltatásokhoz kapcsolódó nyereményjátékkal, termelői piaccal, szakmai konzultációkkal, egyéb színes programokkal várja tagjait, partnereit. A NAK naprakész tudással, információkkal segíti az agrárgazdaság szereplőit, ezért társszervezője a megnyitóhoz kapcsolódó agrárminiszteri fórumnak, melyre itt lehet regisztrálni. (A fórumra előzetesen regisztrált résztvevőknek egy darab nyitónapra szóló kiállítási belépőt biztosít a főszervező V-Trade Kiállítások Kft.) Ekkor kerül sor a NAK főszervezésében megvalósuló jótékonysági kezdeményezés, a „Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem” program megyei kenyérünnepére is.

A Farmer-Expo állandó társrendezvényén, a HORTICO Zöldség-Gyümölcs Kertészeti Szakkiállításon a FruitVeB Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács és az ÉKASZ (Alma Terméktanács) szervezésében a tavalyi évhez viszonyítva kétszer akkora területen, vagyis mintegy 200 négyzetméteren közel húsz hazai zöldség- és gyümölcstermelő, illetve -forgalmazó vállalkozás mutatja be és kínálja az ízletes, egészséges, hazai friss, illetve feldolgozott zöldség- és gyümölcstermékeket.

A kertészeti szakembereket augusztus 17-én „Aktuális problémák és megoldások a kertészeti ágazatban” címmel szakmai konferencia várja. Ugyancsak több, az állattenyésztési tematikához kapcsolódó program várja a látogatókat a Farmer Expón

A kiállítás összes szakmai rendezvényén a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A Farmer Expo teljes programkínálata itt megtekinthető.

Forrás: nak.hu

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx