Nyitva

35 ezren látogattak ki a Farmer Expóra, idén sok jó üzletet kötöttek



 

Idén is nagyon népszerű volt a Farmer Expo. Több, mint 35 ezren látogattak ki a Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállításra. A vásárigazgató szerint kiemelkedő volt a szakmai érdeklődés: voltak olyan kiállítók, akik már az első napon többet árultak, mint a tavalyi expón összességében.

Kombájnok, traktorok, ekék: a legkorszerűbb mezőgazdasági gépek vonultak föl a 17 ezer négyzetméteres területen a Farmer Expón, de a legfinomabb magyar zöldségeket és gyümölcsöket is meg lehetett kóstolni. Az expót idén az ’egészséges élelmiszert a fogyasztó asztalára’ mottó jegyében rendezték meg. 

Vaszkó László vásárigazgató szerint az idei expon nagyon erős volt a szakmai érdeklődés, soha nem volt még ennyi résztvevője a konferenciáknak. Az előadásokat több százan kísérték figyelemmel. A standoknál pedig mintegy 300 kiállító termékeit ismerhették meg az érdeklődők. A minőségi, széles kínálat a látogatottsági adatokban is jelentkezett.

- A Farmer Expo ebben az évben is 35-36 ezer embert vonzott, azzal a különbséggel, hogy most az első két napon is nagyon sokan voltak. A harmadik, negyedik nap, tehát az ünnepi napok kiegyensúlyozottabbak – tudtuk meg Vaszkó Lászlótól.

A vásárigazgató hozzátette: a Farmer Expo sikerességét az is mutatja, hogy

volt olyan kiállító cég, amelyik a tervezett éves árbevételének 10 százalékát elérte a négy nap alatt. 

 Bács Zoltán, a DE kancellárja az MTI-nek elmondta: komoly infrastruktúrafejlesztésbe kezdtek a területen. A Böszörményi úti campuson egyebek mellett többfunkciós csarnokot építenek, amely jövőre már otthont adhat a Farmer Expo kiállítóinak.

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx