Nyitva

Nemzetközi kiállítás az agráriumért



Az idei Farmer-Expo egyik fontos központi célkitűzése a szakmaiság erősítése, melynek köszönhetően a mezőgazdaságban érdekelt szakemberek betekintést kapnak a hazai és más országok tapasztalataiba – hangzott el a rendezvény csütörtöki, beharangozó sajtótájékoztatóján.

28. Farmer-Expo augusztus 15-18-éig várja az agrárágazat és a mezőgazdaság iránt elhivatott szakembereket és az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán.

– Előzetes felméréseink szerint az idei expo még jobban fog sikerülni, mint az előző, és hordozni fogja mindazt az értéket, amit a 28 év alatt igyekeztünk köré építeni. A Farmer-Expo: egyetlen, de más mint a többi. Nemcsak egy agrárkiállítás, attól sokkal több, hiszen ad hozzá egy pluszt a hely szelleme is, valamint mindig fölvállalta az üzleti tartalmak és termékek népszerűsítése mellett a képzést jelentőségét is. Olyan szakmai és tudományos információk továbbadását segíti, amik a 21. században elengedhetetlenek a modern agrárium fejlődéséhez – mondta Vaszkó László kiállításigazgató.

Szaktudás és üzleti kapcsolatok

A rendezvény mind a négy napja a kiállításról és a szaktudásról szól, arról hogy az input anyagokat előállító gépforgalmazók milyen újdonságokkal készülnek, hogyan tudják termékeikkel kiszolgálni a mezőgazdasági ágazatot. Cél, hogy minél teljesebb képet kapjanak a szakemberek, emellett pedig sok hasznos üzlet kötődjön az új partnerkapcsolatok kialakulása révén. Idén 300 kiállító vesz részt a rendezvényen, a kiállítási terület nagysága pedig eléri a 17 ezer négyzetmétert. Az ukrán-magyar-román üzletembertalálkozó keretében olyan külföldi üzleti csoportok érkeznek a kiállításra, akik potenciális vevői a magyar termékeknek – hangzott el a tájékoztatón.

Színes programkínálat

A megyei agrárkamarával közösen szervezett Agrárfórum fő előadója ebben az évben is Nagy István agrárminiszter lesz, aki az ökológiai fenntarthatóság, a víz és vízgazdálkodás, valamint az ehhez kapcsolódó tudástranszfer témakörében ad elő. Idén sem maradhat el a kenyérszenteléssel egybekötött Kenyérünnep. Számos különleges program várja a látogatókat; lesz fogatparádé, szabadon ugró verseny és korlátugratás is, valamint várhatóan a legnagyobb érdeklődéssel várt közönség program lesz Magyarország legkisebb és egyik legnagyobb lovának show műsora, amit a kiállítás ideje alatt minden délután megrendeznek a bemutató téren.

HBN

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx