Sokszínű mezőgazdaság a 2017. évi Farmer-ExponLezárult a 26. Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás, Debrecenben. A rendezvény nem csak a mezőgazdaság egyik legátfogóbb eseménye, de a közönségprogramokkal a lakosság számára is közelebb tudják hozni a mezőgazdaságot, fel tudták hívni a figyelmet a magyar agrárium sokszínűségére.

A szakmai programokkal minden ágazat új ismereteket szerezhetett, legyen az nyúl-, szarvasmarha-, sertés-, juhtartás, zöldség-gyümölcstermesztés, ökológiai gazdálkodás. A tanácskozások, fórumok új lehetőséget adtak a szakma iránt elkötelezett gazdálkodóknak az eredményes gazdálkodásukhoz.
A Farmer-Expon újabb állomásához érkezett a Nyúl Terméktanács által indított reklám-kampánykörút. Az esemény keretei között nem csak fontos és hasznos információkat szerezhettek a mezőgazdaság résztvevői a nyúlágazat helyzetéről, piacairól, a nyúltartásról és -tenyésztésről, de minden érdeklődőnek lehetősége nyílt megkóstolni a 6 fogásból álló nyúl-lakomát. A Nyúlhús Főző Show-n készült ételek olyan mesterszakácsok nevéhez fűződtek, mint Bede Róbert mesterszakács, Antal Gábor magyar grillbajnok és Rédei Attila világbajnok aranyérmes mesterszakács.

Látványos lovasversenyek, lovaskocsi-felvonulások, hortobágyi csikós és lovasbemutatók, ló-, szarvasmarha- és juh-fajtabemutatók színesítették a 26. Farmer-Expo programját. A kiállítás-szervezők kiemelt figyelmet fordítottak a helyi kistermelők promóciójára, így az élelmiszeripari kisvállalkozások nagy számban tudtak megjelenni a rendezvényen képviselve a hagyományos, vidéki ízvilágot.

Forrás: ostermelo.com
 

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2018. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
{SCRIPT}