Nyitva

Magyar-román-ukrán üzletember-találkozót szerveznek Debrecenben



Debrecen – A mezőgazdaság kelet-európai képviselőit várják a Farmer-Expo keretén belül megrendezett találkozón. Jelentkezni e-mailben lehet.
 

Mezőgazdasági találkozón vehetnek részt az érdeklődők augusztus 18-án, csütörtökön 15 órától Debrecenben. Az eseményen Magyarországról, Romániából és Ukrajnából érkező, az agrárium területén tevékenykedő vállalkozók találkoznak. A rendezvény célja a potenciális partnerkapcsolatok kialakítása, az országokra jellemző gazdasági és jogi környezet ismertetése. A találkozót a Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság területén rendezik meg, a Böszörményi utca 138. szám alatt.

Aki részt szeretne venni a találkozón, a kiss.andras@hbkik.hu címen jelentkezhet augusztus 17-e délig.

Az esemény a Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár ideje alatt a Magyar Nemzeti Kereskedőház a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, az Enterprise Europe Network debreceni irodájával, a Kárpátaljai Kereskedelmi és Iparkamarával, a Technológia Transzfer Központ (CENTI) Kolozsvárral és a Kolozsvári Műszaki Egyetemmel közreműködve jön létre.

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx