Nyitva

Kevesebb kiállítóval, de lesz Farmer ExpóKevesebb kiállítóval és kisebb épített vásárterülettel, de megrendezik augusztus 18-21. között a Farmer Expót Debrecenben, az egyetem Böszörményi úti campusán.

Mint Vaszkó László vásárigazgató közölte, a korábban tervezett 300 kiállító és 17 ezer négyzetméter épített vásárterület helyett valamivel több mint 100 kiállító mutatkozhat be mintegy 6 ezer négyzetméter épített területen - írja honlapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

– Bár lehet, hogy egy adott pillanatban több mint 500-an lesznek a vásárterületen, a látogatók mintegy ötvenezer négyzetméteren oszlanak majd el – jegyezte meg. – Járványügyi megfontolásokból nem hívtunk kiállítókat a határon túlról, a külföldről esetleg idelátogatók pedig a határnál érvényben lévő hivatalos protokollon esnek át.

A vásárigazgató jelezte: a koronavírus-járvány miatt az állatbemutatók nagyrészt elmaradnak, de az állatbemutató pavilonok így sem maradnak üresen: a fedett, de nyitott épületekben maximum 100 részvevővel szakmai fórumokat tartanak. Miközben idén alapvetően a szabadtéri helyszínekre épül az agrárseregszemle, a kiállítók rendelkezésére áll a nemrég átadott egyetemi teniszcsarnok is, amelyet a legkorszerűbb légcserélő technológiával láttak el.

– A jelenlévők biztonságát szolgálja a szervezők által összeállított járványügyi kézikönyv is, amely több pontban a hivatalosnál is szigorúbb regulákat tartalmaz – jelezte a Farmer Expo vásárigazgatója.

A kiállításnak rendszeres résztvevője volt az elmúlt években a NAK Hajdú-Bihar megyei szervezete is.

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2023. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
x x x