Nyitva

Idén is lesz Farmer Expo Debrecenben, várják a kiállítókat – videóval



Debrecen - Az óriási érdeklődés és a szakmai fejlődés elősegítése érdekében a szervezők úgy döntöttek, ebben az évben sem marad el a szakkiállítás.
 

Harmincezren látogattak ki tavaly az ország egyik legjelentősebb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítására. A legkorszerűbb kombájnok, traktorok, ekék sorakoztak egymás mellett. De ízletes hazai zöldségeket és gyümölcsöket is meg lehetett kóstolni.

Idén is lesz Farmer Expo Debrecenben, várják a kiállítókat – videóval

Idén már most óriási az érdeklődés. Múlt évben 300 kiállító vonult fel a rendezvényen, most még többre számítanak. A látogatók is várják az eseményt. A biztonságuk érdekében távolabb lesznek egymástól a standok és a programok is különböznek majd az eddigiektől.

- A zárt területű előadásokat nem úgy fogjuk megtartani, mint eddig. Már dolgozunk rajta, hogy miként tudnánk látványos elemeket csempészni a tudományos információk átadásába. De ez még titok

– mondta Vaszkó László, a Farmer Expo vásárigazgatója. 

A járványhelyzet miatt ebben az évben a szabadtéri helyszínekre épül a rendezvény. A vásárigazgató hozzátette: az elmúlt időszakban sok rendezvény elmaradt. Szakmailag azonban fontos, hogy a gazdák megismerkedhessenek az új technológiákkal. A látogatóknak szintén tartogatnak meglepetéseket.

Idén a lelátókat nagyobb területen alakítják ki, így a nézők biztonságos távolságban ülhetnek egymástól. Látványos lovas programok és különböző állatbemutatók is várják az érdeklődőket augusztus 18-a és 21-e között.
 

 

Dehir - A biztonság lesz az elsődleges szempont az augusztusi Farmer Expón

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx