Nyitva

Harmincezer látogatót regisztráltak a Farmer ExpónVéget ért a Farmer Expo, Kelet-Magyarország legnagyobb agrár seregszemléje. Csütörtöktől vasárnapig 30 ezer látogatót regisztráltak a szervezők. Szakmai konferenciák, fajtabemutatók, üzletember-találkozók színesítették az egyetem Böszörményi úti campusán megrendezett szakkiállítást.
 

A zárónapon is nagy volt az érdeklődés a Farmer Expo minden rendezvénye iránt. Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása négy napon át várta az agrárium képviselőit.  

Harmincezer látogatót regisztráltak a Farmer Expón – videóval

A Farmer Expon kilenc szakmai konferenciát rendeztek, összesen ezer résztvevővel. Újdonság volt a növénytermesztési rendezvény, ami a fenntartható és jövedelmező kukoricatermesztéssel foglalkozott. 

 A szakemberek szerint ezen a területen csak akkor lehet eredményt elérni, ha összefog az állam a gazdálkodókkal, a közösségi szervezetekkel.

- Vizet vinni kel a földekre, és a vizet el kell hozni a földekről. Ez közösségi beruházás nélkül nem működik. Célokat tűzünk ki magunk elé, de ezt csak együtt tudjuk megvalósítani - mondta el Vaszkó László kiállításigazgató.

A Farmer Expót 28. alkalommal rendezték meg Debrecenben. Négy napon át 17 ezer négyzetméteren 300 kiállító mutatkozott be a szakkiállításon.

 

Dehir - Bezárt a Farmer Expo

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2023. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
x x x