Nyitva

Farmer-Expo 2017.A Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása.
Időpont: 2017. augusztus 17-20.
Helyszín: a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus, Debrecen, Böszörményi út 138.

Nyitva tartás: 10:00-18:00
Jegyárak: felnőtteknek 1.500.- Ft, családoknak - két felnőtt,két gyerek - 2.600.- Ft, 12 év alatti gyerekek ingyen tekinthetik meg a kiállítást.

A Farmer-Expo keretében a Hortico Zöldség-Gyümölcs Kertészeti Szakkiállítást és a Vadászexpo Vadászati, Halászati és Erdészeti Szakvásárt is megrendezik.
A Farmer-Expón a szakmai közönség előadások formájában is megismerkedhet a szarvasmarha- és sertéstenyésztés, a zöldség-és gyümölcstermesztés, valamint az élelmiszeripar eredményeivel, jövőbeni kilátásaival. A Farmer-Expóról nem hiányozhatnak a tenyésztőszervezetek, amelyek látványos tenyészállat-bemutatókat tartanak, mentorálják a tanácskozásokat, és állandó házigazdái a közönségprogramoknak is.
A piaci lehetőségek szélesebb áttekintése érdekében határon túli résztvevők és előadók is érkeznek a kiállításra, akik a mezőgazdaságban tevékenykedőket érdeklő és érintő időszerű kérdésekről beszélnek. Kiemelten foglalkoznak a szarvasmarha-tenyésztés aktualitásaival és a sertéságazat integrációs szerepével. (USA- Prof. Dr. David Lalman, Oklahomai Állami Egyetem Állattudományi Tanszék; Belgium- Dr. Catharine Berge, Berge Consulting; Lengyelország- John Dortmans, General Manager Central & Eastern Europe at Agrifirm CEE; Románia- Dr. Catalin Necula, Alltech Solution Deployment Team).

A Farmer-Expo lehetőséget teremt a kárpát-medencei gazdasági párbeszédre, hiszen a hivatalos programok alatt és azon kívül is lehetőség van külföldi partnerekkel személyesen találkozni, és az együttműködés útját megkeresni. Lesz magyar- ukrán- román üzletembertalálkozó a Hajdú-Bihar Megyei Iparkamara szervezésében, érkezik delegáció Erdélyből és Fehéroroszországból.

Az egészségtudatos fogyasztók terepe a HORTICO- Zöldség- Gyümölcs és Kertészeti kiállítás, amely 2006-tól a Farmer- Expo társrendezvénye, ahol a kiállítók a kertek ehető kincseivel várják a látogatókat.
A kiállításon évről-évre jelen van a haszongépjárművek széles választéka. A Farmer-Expon lehetőség lesz megismerkedni a legmodernebb automatizálási technológiákkal, amelyek sziklaszilárd teljesítményt és hatékony megoldásokat kínálnak a gazdaságok számára. Az emberfeletti lóerőket viszont uralni is kell, így szakemberek szántóföldi bemutatókat is tartanak, mind a négy napon, 14:00 órától, amelynek célja, hogy a látogató első kézből értesüljön a legújabb technológiai újdonságokról és működés közben is láthassa ezeket a gépeket.

Forrás: agroinform.hu

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2023. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
x x x