Nyitva

Farmer Expo: elhivatott szakemberek, korszerű technológiák egy helyenIdén már 28. alkalommal várja az érdeklődőket Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakmai rendezvénye, a debreceni Farmer- Expó; 2019. augusztus 15-18. között, közel 300 kiállítóval.
A KIÁLLÍTÓK AZ ALÁBBI TEMATIKÁVAL KÉSZÜLNEK:

⦁ Állattenyésztés, takarmányok és állategészségügy 
⦁ Mezőgazdasági gépek és haszongépjárművek
⦁ Kenő- és üzemanyagok
⦁ Növényvédelem és műtrágyakereskedelem
⦁ Zöldség- és gyümölcstermesztés
⦁ Kerti kisgépek
⦁ Agrárépítészet
⦁ Öntözés
⦁ Vetőmagtermesztés
⦁ Húsipar, tejipar, sütőipar és kézműves termelők 
⦁ Kézműves termelők

A szakkiállítás keretén belül ebben az évben is lehetőség van az állattenyésztés legújabb eszközeinek, legkorszerűbb technológiáknak testközelből megismerésére.

Állattenyésztés és állategészégügy témában a kiállításon részt vevő cégek szarvasmarha-szaporítóanyag termelésével és forgalmazásával, állatgyógyszer, takarmány- és növényi tápanyagkiegészítőkkel, higiéniai termékekkel, kártevőírtószerekkel, állatgyógyszerekkel és állattenyésztésben használt termékekkel, eszközök értékesítésével készülnek a látogatók számára. A takarmányadalék-anyagok, kiegészítők, telepi termékek színes palettája szintén megjelenik a 28. Farmer-Expón.

Mezőgazdasági erő- és munkagépek forgalmazásával, szervizelésével, alkatrész értékesítésével foglalkozó kiállítók örömmel segítenek majd a legjobb megoldások megtalálásában. Képviselt márkák: Bobcat, Arbos, Storti, Willibald, Tifone, Annovi. A vegyipari termékek, vetőmagtermesztés iránt érdeklődők is a legfrissebb szakmai jellegű információkat kaphatják meg, ha ellátogatnak a kiállításra. A hatékony növénytermesztés érdekében elengedhetetlen a megfelelő talajerő-gazdálkodás, növényvédelmi eljárások és az öntözéstechnikai megoldások optimális megválasztása. A kiállító cégek jelentős százaléka képviselteti magát ezekből a tematikákból, hogy kiváló termékeikkel és tanácsaikkal segítsék a gazdálkodókat.

A Hortico Zöldség-Gyümölcs és Kertészeti Kiállítás a Farmer-Expo kísérőrendezvényeként különféle termékkóstolókkal várja a látogatókat, illetve hiánypótló jelleggel a kertészeti ágazat számára biztosít átfogó szakmai fórumot. Az élelmiszeripari szektor szereplői megismertetik kiváló minőségű, versenyképes hazai termékeiket.

Az állatpavilonokban (baromfi, juh, kecske, ló, sertés, szarvasmarha) és a hozzá tartozó bemutató területen színvonalas állatbemutatókat, valamint folyamatos szaktanácsadást biztosítanak az érdeklődőknek. Minden évben gazdag fajtaválasztékkal jelennek meg az állattenyésztők, látványos tenyészállat-felvezetéssel, show-bírálattal színesítve az eseményt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a sportcsarnokban kialakított 130 négyzetméteres közösségi standján termelői piaccal, szakmai konzultációkkal, kamarai szolgáltatásokhoz kapcsolódó nyereményjátékkal és egyéb színes programokkal várja tagjait, partnereit.

A Farmer Expo helyszíne a Debreceni Egyetem Böszörményi úti kampusza. Nyitvatartás: augusztus 15. (csütörtök): 10:00-18:00; augusztus 16. (péntek): 10:00-18:00; augusztus 17. (szombat): 10:00-18:00; augusztus 18. (vasárnap): 10:00-18:00. A belépőjegy ára: 1500 Ft.

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2023. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
x x x