Nyitva

Agrárium és állattenyésztés: hasznos programokkal várja az érdeklődőket a debreceni Farmer Expo



Agrárium és állattenyésztés: hasznos programokkal várja az érdeklődőket a debreceni Farmer Expo – videóval
Debrecen - Agrárágazati kihívások, mezőgazdasági drónbemutatók, terelőverseny, lovaskupa, haszonállat fajtabemutatók. Csak néhány programelem a 31. Farmer Expo idei kínálatából. A nagyszabású nemzetközi szakkiállítás augusztus 17-én kezdődik az egyetem Böszörményi úti campusán. Négy nap alatt 30 ezer látogatóra számítanak a szervezők.
Az ország egyik legrangosabb agrárseregszemléje a Farmer Expo, ahol idén mintegy 330 szakmai kiállító mutatkozik be. A 17 ezer négyzetméteres vásárterületen a mezőgazdasági gépek és egyéb eszközök mellett a népszerű haszonállat fajtabemutatók képezik a Farmer Expo kínálatának gerincét, de a gazdák és az agrárvállalkozások képviselői számos szakmai rendezvény közül is válogathatnak, amelyeken terítékre kerülnek a növénytermesztés és az állattenyésztés kihívásai is.
 
Agrárium és állattenyésztés: hasznos programokkal várja az érdeklődőket a debreceni Farmer Expo
- Van egy évszázadok óta nem tapasztalt aszály, van egy hiperinfláció és egy nagy piaci kiszámíthatatlanság mind az input, mind az output oldalról - vázolta a helyzetet Vaszkó László vásárigazgató.
 
A Farmer Expo szakmai partnere a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, amelynek programjai kiemelt figyelmet szentelnek a támogatási rendszernek és az Európai Unió 2023-tól induló közös agrárpolitikájának.
 
- Itt a vetésváltásnak, illetve a zöldítésnek az új szabályait fogjuk ismertetni a gazdákkal, hiszen már most ősszel a vetés során figyelemmel kell lenni a jövő évi szabályokra - emelte ki Kissné Gyarmati Ágnes, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei igazgatója.
Hagyományos gasztronómiában sem lesz hiány a szakkiállításon, lesz egyebek mellett díjugrató verseny is, valamint idén újdonságként terelőkutyák versenye és mezőgazdasági drónbemutató is várható.
A négynapos Farmer Expo augusztus 17-én kezdődik az egyetem Böszörményi úti campusán.

dehir.huhttps://www.dehir.hu/debrecen/agrarium-es-allattenyesztes-hasznos-programokkal-varja-az-erdeklodoket-a-debreceni-farmer-expo-videoval/2022/08/04/

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2024. augusztus 29-31.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
xxx