Nyitva

HíreinkFarmer Expo: elhivatott szakemberek, korszerű technológiák egy helyen

Már 28. alkalommal rendezik meg a Kelet-Magyarország leghatékonyabb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítását, a debreceni Farmer Expót 2019. augusztus 15-18. között. A mezőgazdaság minden ágát lefedő rendezvény a közönségprogramok mellett aktuális témákat érintő szakmai konferenciákat is szervez.


A mezőgazdaságban érdekelt szakemberek egyedülálló betekintést nyújtanak a hazai és más országok gyakorlatába, tapasztalataiba. A sertéstenyésztési konferencia keretében a résztvevők jobban beleláthatnak például a precíziós takarmányozás jelenébe és jövőjébe, a PRRS-szűrés gyakorlati alkalmazásába, megismerhetik a malactakarmányozásban rejlő alternatívákat és sok egyéb hasznos témában kapnak tanácsot a szakemberektől. A szarvasmarha-tenyésztési konferencia előadói hasznos témákkal készülnek, úgy, mint az aminosavak szerepe a takarmányozásban, a hőstressz hatása és a védekezés lehetősége a húsmarhatartásban, egészség megőrzése a szarvasmarhatelepeken, reprodukciós zavarok csökkentése. A baromfitenyésztési konferencián az érdeklődők szintén érdekes előadásokat hallhatnak: a digitalizáció hatása a jövő baromfi termelésére, az antibiotikum felhasználás csökkentésére irányuló törekvések, hűtőpanelek tisztítása és fertőtlenítése a baromfitelepen.

A szarvasmarha-tenyésztésről is szó lesz a tanácskozásokon

 

A HORTICO Zöldség-Gyümölcs Kertészeti konferencia a klímaváltozással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik majd, míg a növénytermesztési konferencia központi témája a jövedelmező és fenntartható kukoricatermesztés lesz. Az ukrán-magyar-román üzletember-találkozó a Kárpát-medencei agrárszakembereknek teremt lehetőséget egy gazdasági párbeszédre. Juh-kecske témában fajtabemutatóval és szakmai továbbképzésekkel találkozhatnak az érdeklődők.

A közönségprogramok közül nem maradhat el a már hagyományt őrző fogatparádé, a szabadon-ugró verseny, a korlátugratás és természetesen a gyerekek is megtalálják a számukra legizgalmasabb programokat.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar megyei szervezete a sportcsarnokban kialakított 130 négyzetméteres közösségi standján termelői piaccal, szakmai konzultációkkal, kamarai szolgáltatásokhoz kapcsolódó nyereményjátékkal és egyéb színes programokkal várja tagjait, partnereit.

A Farmer Expo helyszíne a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusa. Nyitva tartás: augusztus 15. (csütörtök): 10:00-18:00; augusztus 16. (péntek): 10:00-18:00; augusztus 17. (szombat): 10:00-18:00; augusztus 18. (vasárnap): 10:00-18:00. Belépőjegy: 1500 Ft. 

Forrás: nak.hu

Visszaszámláló

A következő FARMER-EXPO-ig hátralevő idő:

0
év
0
hónap
0
nap
2022. augusztus 17-20.
2014 © V-Trade Kft. - Minden jog fenntartva
x x x